Islands

Element multifuncional per a la configuració de petites illes en espais d’oficina i contract. El lloc on penjar el teu abric, carregar el mòbil, la tablet, el portàtil o dipositar les teves pertinences.

Fabricat en estructura de tub i planxa d’acer perforat, Islands es troba disponible en diversos colors. La planxa principal serveix com a base per a la col·locació de múltiples accessoris, entre els que destaquen un penjador, un revister, un arxivador, una búsitia, un portallapis, una caixa de seguretat, un panell d’absorció acústica i tres contenidors de diferentes capacitats per a reciclar el paper o dipositar residus orgànics.

Islands

Islands

IslandsEls diferents elements es subjecten al panell per mitjà d’uns petits ancoratges que l’usuari pot reposicionar segons les seves necessitats. Fabricats en nylon®, eviten el desgast amb els elements de metall. El panell incorpora una regleta elèctrica que disposa de línies d’alimentació i mòduls personalitzats que sota comanda poden configurar-se per a la connexió de dades, telèfon, HDMI o USB.

Islands es troba disponible en dues versions: amb potes ajustables o amb rodes que el converteixen en un element mòbil ideal en els actuals espais de treball.

La seva gran versatilitat permet a més, la col·locació de més d’un panell en una mateixa estructura, així com la seva col·locació de forma vertical, horitzontal o en voladís, requerint aquesta darrera d’una pota dissenyada especialment per a equilibrar l’esforç gravitacional.

www.vilagrasa.com