Megafono

Element de senyalització o cendrer inspirat en un con; una forma que més enllà de les qualitats relatives a l’estabilitat i l’apilabilitat, ha aconsegut que l’associem a un símbol d’atenció o avís, gràcies a la seva presència quotidiana en la traçabilitat de carrils o carrers y per a la definicó formal dels megàfons.

Zermatt s’apropia de la forma cònica depurant-la al màxim per tal d’idear un producte multiusos que serveix tant com a element de senyalitzaició o d’avís, de cendrer o per a traçar carrils, ja siguin en espais públics o privats.

Fabricat en polipropilè per rotomoldeig, Zermatt pot usar-se en espais interiors i exteriors i possibilita la seva perfecta apilabilitat. Opcionalment, disposa d’una cadena per ala conexió de diferenrs elements per a la configuració de límits o zones de trànsit.

zermat-3-2016zermatt-2-2016